VVJ Limburg 17 mei 2018

 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
Ontmoet je collega-jeugddiensten voor een mix van uitwisseling, praktijkvoorbeelden en intervisie
Voor de laatste provinciale bijeenkomst van het werkjaar trekken we naar het hoge noorden aan de grens met Antwerpen en Nederland. Welkom in het energieke Lommel!
Allereerst krijg je een woordje uitleg over het samenwoonproject waarvan de Lommelse jeugdraad aan de basis lag. Daarna krijg je de kans om uit wisselen over jouw debatweekend in de netwerksessie Debattle.
De jongeren van Profood verzorgen onze lunch zodat we wel doorvoed kunnen deelnemen aan de inspiratiesessie vakantie-aanbod in de namiddag.
 
Dus kom uit je kot en laat je versterken door een stevig netwerk van Limburgse collega’s.
 
Programma
9u30-10u00: Onthaal en welkom in scoutslokaal De Nieuwe Kopen
 
10u00-11u00: Samenwoonproject in Lommel. De Lommelse Jeugdraad lag aan de basis van dit samenwoonproject. Ze stelden vast dat de huurprijzen soms erg hoog liggen, wat het voor veel jongeren moeilijk maakt om iets te huren. Daarom hebben ze het stadsbestuur de vraag gesteld om samen op zoek te gaan naar alternatieven. Met als gevolg dit concreet proefproject ‘Samen huren voor jongeren’.
 
11u00-12u00: Nätverk Debattle. Waar sta jij in de loop naar het Debattle-weekend? Ergens of nergens? Spreek je netwerk aan, grijp je collega’s bij de arm. Samen gaan we voor een antwoord op jouw Debattle-vragen.
 
12u00-13u00: Lunch
 
13u00-15u00: Inspiratie voor jouw vakantie-aanbod. Een leuke activiteit hoeft helemaal niet duur te zijn en kan met weinig materiaal op poten gezet worden. Een aantal leden van het Limburgs bestuur laten jullie aan den lijve ondervinden hoe. De Sahara was nog nooit zo spannend …
 
15u00-16u00: Een drankje en hapje om het werkjaar af te sluiten en een blik op de VVJ-toekomst te werpen.
 
16u00-…: Einde
 
Heb jij een (te) drukke agenda? Aarzel toch niet om naar de provinciale bijeenkomst te komen. Je bent ook een halve dag welkom.
 
17 mei 2018 09:30   tot   16:00
De Nieuwe Kopen
Nieuwe Kopen z/n
3920 Lommel
Telefoon: 03 821 06 05
E-mail adres:

Grote kaart tonen