Open denkdag rond kindvriendelijkheid (do. 29 mrt 2018 - Bxl)

 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
Jouw visie op een kind- en jeugdvriendelijke stad of gemeente
 
Wat is een kind- en jeugdvriendelijke stad of gemeente? Waar staat die vandaag voor? En hoe wordt die anno 2018 uitgedaagd?
 
Op 29 maart organiseren we een open denkdag rond kindvriendelijkheid. We nodigen graag iedereen met een mening, een idee of een ervaring, uit voor een deze informatieve en informele bijeenkomst.
 
De doelstelling van deze open denkdag is breed informatie te verzamelen over maatschappelijke tendensen en bestuurlijke  evoluties en hun impact op kindvriendelijkheid. We organiseren hiervoor verschillende denktafels en voorzien telkens een toelichting over voorliggend thema. Deze  denkdag kadert binnen een ruimer onderzoek waarin de visie op een kind- en jeugdvriendelijke stad of gemeente in vraag wordt gesteld en aangescherpt. 
 
De open denkdag rond kindvriendelijkheid wordt georganiseerd door onderzoekers van AP Hogeschool en HoGent in samenwerking met de jury van het label Kindvriendelijke Steden en Gemeenten en het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Overheid.
 
Start: 9u30
Einde: 12u30
Afsluitende lunch wordt voorzien
 
Heeft u vragen?
Neem gerust contact op met de onderzoekers:
Didier Reynaert (didier.reynaert@hogent.be) HoGent
Nathalie Van Ceulebroeck (nathalie.vanceulebroeck@ap.be) AP Hogeschool 
 
Deelname is gratis maar schrijf je wel even in via VVJ.
Vragen ivm je inschrijving: neem contact op met VVJ-Kristof
29 maart 2018 09:30   tot   12:30
Aromagebouw
Vooruitgangstraat 323
1030 Schaarbeek (Brussel)