Helden van Later

Red de wereld en krijg een standbeeld!

De zoektocht naar de Helden van Later waar je aan kon deelnemen met als hoofdprijs een standbeeld van jezelf in het Vlaams Parlement met daarbovenop een fantastische roadtrip!

Vele jongeren hebben fantastische ideeën en deze vormen superpowers om de maatschappij nieuw en beter leven in te blazen. Een hoop jong engagement vormde simpele vragen over belangrijke problemen. Waar politici hét antwoord nog niet op weten.

Politici (Kristof Calvo, Jan Peumans, Bert Anciaux, Marleen Vanderpoorten en nog vele anderen) konden hierop reageren en kozen de meest inspirerende voorstellen. Belangrijk, want naar aanleiding van de verkiezingen op 25 mei 2015 kunnen zij met jouw idee in hun broekzak hier effectief verandering in maken.

De uiteindelijke winnaars zijn Hanne, Lora en Nathalia.
Hun grootse ideeën vind je hier!

Je kan ook nu nog steeds in actie schieten. Wil jij ook overladen worden met een hoop jongerenideeën? Dan kan je nu nog steeds het boek 'Helden van Later' met meer dan 580 jonge ideeën kopen voor 29 euro bij VVJ. Mail hiervoor naar Kristof
 

Jongeren zeggen wat ze willen

Op 30 april 2014 verzamelden jongeren in het Vlaams Parlement om aan politici te zeggen wat ze willen naar aanleiding van de verkiezingen van 25 mei 2014. Het was een verzameling van standpunten, ideeën, voorstellen waar politici na de verkiezingen mee aan de slag kunnen gaan.
Dit onder de noemer Jong Gewild.