Vormingen voor je jeugdraad!

Op zoek naar vorming voor je jeugdraad?

Basisvorming

"Dankzij de vorming zelfevaluatie konden wij onze werking in vraag stellen, in de spiegel kijken en wisten we wat we goed doen en waar onze uitdagingen liggen voor de toekomst." Jeugdraad Mortsel

We hebben 5 vormingen in de aanbieding

  • Basisvorming: We zetten de basics van de jeugdraad en lokaal jeugdbeleid op een rijtje. Ideaal voor aan het begin van het werkjaar of wanneer er veel nieuwe leden zijn.
  • Werking van de jeugdraad: We zoomen in op de taken en de samenstelling van de jeugdraad. We staan ook stil bij de band met het gemeentebestuur.
  • Beleid: Geef een strak advies, zet een leuke actie op om je mening kracht bij te zetten en weeg op het lokaal jeugdbeleid!
  • Communicatie: Timmer aan het imago van je jeugdraad en verzorg je interne en externe communicatie.
  • Zelfevaluatie: We leggen de jeugdraad onder de microscoop en gaan na waar en hoe we hem nog sterker en leuker kunnen maken.

Prijs

Voor jeugdraden: 175 euro per dagdeel (voormiddag, namiddag of avond), alle kosten inbegrepen
Voor anderen: 266 euro per dagdeel (voormiddag, namiddag of avond), alle kosten inbegrepen

Boek een vorming bij VVJ - Ellen

Vorming op maat

“De vorming heeft ervoor gezorgd dat de neuzen op één lijn staan, er wordt concreet nagedacht over een gemeenschappelijk doel dat we als jeugdraad willen bereiken. Met als resultaat een frisse wind en nieuwe ideeën.” Ward Mergan - Voorzitter jeugdraad Gavere

Graag een ander thema geprogrammeerd op jullie bijeenkomsten. Bijvoorbeeld: vergadertechnieken, rol van voorzitter, visie over participatie, adviezen formuleren… of andere insteken. Stel gerust de vraag en wij komen een vorming op maat geven.

Prijs

Voor jeugdraden: 200 euro per dagdeel (voormiddag, namiddag of avond), alle kosten inbegrepen
Voor anderen: 266 euro per dagdeel (voormiddag, namiddag of avond), exclusief voorbereiding.

Boek een vorming bij VVJ - Ellen