Debattle 2018 is vertrokken!

Ondersteun de jeugdraad en/of schiet zelf in actie.

Debattle lanceert www.debattle.be, met massa's tools en info op maat van jongeren, over de gemeenteraadsverkiezingen en hoe ze hun stempel kunnen drukken op het toekomstig beleid van hun gemeente.

Het Debattle spel

Denk met jongeren na over de toekomst van de gemeente. Overtuig het gemeentebestuur. Overtref je tegenstanders en make your hood look good. Eind november ontvangt elke jeugddienst gratis een Debattle Spel. Graag nog een exemplaar? Bestel het hier.
 
Jong Gespuis

Wie wil participeren moet zich informeren. Wat zijn gemeenteraadsverkiezingen? Hoe werkt een gemeente? En heb ik ook iets te zeggen?

Dit boekje spreekt duidelijke en klare taal. Samen met het Debattle Spel krijgt elke jeugddienst een aantal ‘Jong Gespuis’ boekjes in de bus. Meer exemplaren bestellen kan hier.
 
Train de trainer op elke provinciale bijeenkomst in november - december

Een vorming waarmee je jouw ingrediënten kan verzamelen om je actieplan klaar te stomen. Schrijf je als VVJ-lid gratis in op de editie in jouw provincie:

dinsdag 21 november - VVJ Limburg

dinsdag 21 november -  VVJ West-Vlaanderen

donderdag 23 november - VVJ Antwerpen

donderdag 23 november - VVJ Oost-Vlaanderen

donderdag 7 december - VVJ Vlaams-Brabant

Much more op www.debattle.be

  • Bekijk de infofilmpjes
  • Gebruik de digitale enquête
  • Ontdek wat Facebook voor jou kan doen
  • ...

Vragen?

Stel ze aan VVJ Hannes

Debattle is het jongerenproject van VVJ en de Ambrassade dat volledig in teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Hier draait alles om wat kinderen en jongeren willen en belangrijk vinden in hun stad of gemeente. Stand up, speak out and see it done.