Het Debattleweekend deed wat het moest doen!

De hoogste tijd om wat pluimen uit te delen…want samen met de jeugdraad maakten jullie van het Debattleweekend een succes. Laat zeker ook weten wat jullie ervan vonden via de Debattle enquête!

Merci!

Duizenden jongeren van over heel Vlaanderen en Brussel zakten dit weekend af naar de Debattles om te komen luisteren naar de plannen van iedere partij maar vooral om hun bezorgdheden en voorstellen op tafel te gooien. Het was hartverwarmend om te zien hoe er samen onder de Debattle vlag werd gestreden voor hetzelfde doel.

Debattle enquête

Omdat wij zeer benieuwd zijn naar de hete hangijzers op jouw debat vragen wij om de Debattle enquête in te vullen. We hopen zo tot belangrijke inzichten te komen die kunnen bijdragen aan de nieuwe dienstverlening van Bataljong. Maar die ook kunnen leiden tot nieuwe aanbevelingen voor onze Vlaamse parlementsleden tijdens de Debattle Vlaams (meer info volgt later).

Handtekeningenlijsten ajb!

Vergeet ook niet om de ingevulde handtekeningenlijsten te bezorgen, ze zijn broodnodig voor onze subsidies, dankjewel! Stuur de lijst op naar VVJ, Ossenmarkt 3, 2000 Antwerpen. Scan deze ook in en mail deze door naar info@debattle.be.

Meer info

Stel je vraag aan Hannes, 03 821 06 00