Onze voorstellingsbrochure en -kalender in je brievenbus gevonden?

Naar goede gewoonte hebben we een aanbod dat je helpt om straf lokaal jeugdbeleid in al zijn facetten te realiseren. We bieden een opleidingstraject met modules over alle facetten van lokaal jeugdbeleid. En een aantal vormingsklassiekers en wat nieuwigheden. Je vindt in de voorstellingsbrochure ook een volledig overzicht van onze dienstverlening naar jeugdambtenaren, jeugdraden en schepenen van jeugd.

Word expert lokaal jeugdbeleid

Eind september start het traject lokaal jeugdbeleid met de modules ‘gemeentelijk beleid’, ‘vrije tijd’, ‘interactie en participatie’, ‘ruimte’ en ‘welzijn en onderwijs’ van telkens drie dagen. In combinatie met de starterscursus en het maken van een portfolio levert dit je het attest van expert lokaal jeugdbeleid op. Schrijf je snel in!

Speciaal dit jaar

  • Plan & play op 12 oktober, het tweejaarlijkse netwerk- en inspiratiemoment voor programmatoren van gemeentelijk jeugdaanbod
  • De internationale Intercity Youth conferentie van 15 tem 17 november in Leuven
  • Debattle, hét gemeenteraadsverkiezingenproject voor jongeren van VVJ en de Ambrassade
  • De Plan & Play vorming, met onze visie op een vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren, kennismaking met de koepelorganisaties uit het jeugdwerk, vrijwilligersbeleid en -aanpak en wat je qua wetgeving moet weten voor je gemeentelijke werking.

Klassiekers

  • Onze starterstweedaagse voor jeugdambtenaren die nieuw zijn
  • VVJ vormingstweedaagse, een mix van workshops, trainingen en het netwerkmoment met je collega-jeugdambtenaren
  • Provinciale bijeenkomsten waar uitwisseling met collega-jeugdambtenaren centraal staat
  • Triple Lokaal, versterkt de driehoek van lokaal jeugdbeleid in je gemeente met vorming en uitwisseling voor jeugdambtenaren, jongeren en schepenen van jeugd

Meer nood aan een oplossing op maat? Kies voor een begeleiding in je gemeente

VVJ biedt verschillende formules van procesbegeleiding ter plaatse en op maat aan. Voor je gemeente, je jeugddienst en je jeugdraad.  Contacteer VVJ Imke voor een vrijblijvend intakegesprek (gratis voor VVJ leden)

Meer info

Download hier de digitale versie van de brochure

Of vraag een extra exemplaar van de kalender via VVJ Kristof, 03 740 76 43