Plan & Play vorming op 4, 18 december en 10 januari

Schrijf je snel in!

Hoe kom je tot een boeiend lokaal vrijetijdsaanbod? Hoe overtuig je anderen en met welke wetgeving moet je rekening houden? Hoe voer je een goed vrijwilligersbeleid? Ben je een startende of een geroutineerde programmator? Onze vormingsmomenten richten zich op elk ervaringsniveau! Het accent ligt zowel op kennisdelen als op uitwisseling.

Schrijf je hier in!

Op drie dagen tijd nemen we je mee door de meest essentiƫle aspecten van programmeren en vakantiewerkingen

  • dinsdag 4 december - Alles start met een visie op vrije tijd, het gemeentelijk jeugdaanbod als geheel. En ook het plannen van dat aanbod en hoe je daar de stem van kinderen en jongeren in kan krijgen.
  • dinsdag 18 december - Hoe zorg je voor een uitdagend aanbod op maat van de leeftijd van je doelgroep? We duiken in de leefwereld van kinderen en jongeren en staan extra stil bij de moeilijker te bereiken groep tieners.
  • donderdag 10 januari - Een groot deel van je jeugdaanbod draait (deels) op vrijwilligers. Hoe ondersteun je vrijwilligers? Hoe werk je een goed vrijwilligersbeleid uit?

Plan & Play vorming

Op 4 en 18 december 2018 en 10 januari 2019 in Brussel

Schrijf je nu in!

Voor wie?

Jeugd- en vrijetijdsambtenaren die instaan voor de organisatie, planning en ondersteuning van gemeentelijk jeugdaanbod en/of vakantiewerking (Speelplein, Grabbelpas, tienerwerkingen, …)

Deelname

Lid VVJ: 240 euro voor een module van drie vormingsdagen
Geen lid VVJ: 390 euro voor een module van drie vormingsdagen

Meer info

Annelies, 03 821 06 05