Samenaankoop geluidsmeters

Maak werk van je voorinschrijving vóór 31 augustus

Met de nieuwe geluidsnormen wordt een geluidsmeter een onmisbaar instrument bij de organisatie van een fuif of een ander muziekevenement. Tot 31 augustus loopt er een voorinschrijving waarop je kan intekenen. De voorinschrijving is geen aankoopverplichting, het geeft ons enkel een idee van het aantal geluidsmeters dat we zouden kunnen verkopen. Vanaf eind oktober zal je effectief een geluidsmeter kunnen bestellen.

Deelnemen aan de voorinschrijving? Geef vóór 31 augustus een seintje aan VVJ Ellen, 03 821 06 05

Waarom een samenaankoop?
Door alle aankopen te bundelen, kunnen we de prijs voor de geluidsmeter aardig laten zakken. Voor alle duidelijkheid: we gaan niet alleen op zoek naar een goedkoop, maar ook naar een duurzaam product. Zodat de investering lang kan meegaan.  

Vanaf volgend jaar is het trouwens verplicht om over een geluidsmeter te beschikken als je een muziekevenement organiseert. We willen daarom een geluidsmeter laten ontwikkelen die de drie categorieën, zoals wettelijk bepaald, zal kunnen meten en registeren. Met de samenaankoop willen we dus een kwalitatief product voor een scherpe prijs aanbieden.

Partners
De samenaankoop voor geluidsmeters wordt aangestuurd door een groep van partners, die wordt gecoördineerd door Steunpunt Jeugd. In deze stuurgroep zitten Formaat, VVJ, de Provinciale Jeugddiensten van Antwerpen, Limburg en West-Vlaanderen. De jeugddiensten van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant ondersteunen uiteraard mee deze samenaankoop.

Info voor bedrijven
Bedrijven die interesse hebben om geluidsmeters te produceren voor de samenaankoop, mogen dat laten weten aan toon.luypaert@steunpuntjeugd.be. Begin september ontvangen zij dan een lastenboek.

Meer info

op www.fuifpunt.be/samenaankoop